Maakuntakierros vammaispalveluista: Loimaa tiistai 26.10. kello 17-19

Tule keskustelemaan vammaispalvelujen toimivuudesta ja järjestöyhteistyöstä Loimaan seudulla!

Miten vammaispalvelut voitaisiin tulevaisuudessa järjestää paremmin? Miten asuinseutusi olosuhteet vaikuttavat palvelujen järjestämiseen?

Miten järjestöjen osaamista ja palvelujen käyttäjien kokemustietoa voitaisiin hyödyntää vammaispalvelujen kehittämistyössä?

Jakamalla ajatuksesi ja kokemuksesi voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan vammaispalveluja ja järjestöyhteistyötä kehitetään tulevalla Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Tilaisuudessa esitellään myös VAPI ry:n toimintaa ja vammaispalvelujen maakunnallista kehittämistyötä.

Tilaisuus on tarkoitettu vammaispalveluja käyttäville henkilöille, heidän läheisilleen, vammaisjärjestöissä toimiville sekä kaikille vammaisten palveluista kiinnostuneille.  Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestävät Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI ry, Loimaan kaupungin vammaispalvelut ja Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry.

Voit seurata tapahtumaa: Paikan päällä Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen 3. kerroksen kokoushuone, osoitteessa Vareliuksenkatu 1, Loimaa TAI Zoom etäkokousohjelmalla linkistä https://us02web.zoom.us/j/82768497874 TAI VAPI ry:n Facebookin välityksellä.

Ilmoittautuminen: Jos osallistut tapahtumaan paikan päällä ilmoittaudu linkistä https://forms.gle/ZAJ76Jr1627ykxbCA TAI soittamalla 040 184 0436 (arkisin 8–16), vammaispalvelukoordinaattori Marjaana Luotovirta.

Lisätiedot: Vammaispalvelukoordinaattori Marjaana Luotovirta, marjaana.luotovirta@kto-vs.fi p. 040 184 0436.

Tervetuloa!

VAPI ry sosiaalisessa mediassa
Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI ry
Kohtaamispaikka Happy House
Ursininkatu 11, 20100 Turku | Puhelin: 040 7266 003

Tietosuojaseloste
Kirjaudu

Tilaa Vapi ry:n uutiskirjeitä:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram