Osallisuusraati: Vammaispalvelujen palveluohjaus ja palveluprosessien sujuvuus 

Osallisuusraati: Vammaispalvelujen palveluohjaus ja palveluprosessien sujuvuus 
keskiviikkona 13.10.21 klo 17.30–19

KTO:n ja VAPI ry:n osallisuusraadissa keräämme palvelujen käyttäjien kokemuksia siitä, miten nämä palvelut toimivat käytännössä, mitä hyvää ja mitä parannettavaa niissä on. Kokemustietoa tullaan käyttämään vammaispalvelujen maakunnallisessa kehittämistyössä. Tilaisuuteen voi osallistua Happy Housessa, VAPI ry:n Facebook-sivun kautta tai Zoom-etäkokouspalvelussa.

Vammaispalvelujen asiakkuudet ovat usein pitkiä, jopa vuosikymmenten mittaisia. Asiakkaiden tilanteet muuttuvat ja vaihtelevat, ja toisinaan yllättävät muutokset mullistavat arjen nopeasti. Monissa tilanteissa tarvitaan ammattilaisen neuvoja siihen, mitä palvelua kannattaisi hakea, ja miten sitä haetaan.

Vammaisilla tulisi olla yhtäläinen oikeus käyttää myös kaikkia muita julkisia palveluja kuin vammaispalveluja. Ammattilaisilla puolestaan tulisi olla taitoa ohjata asiakasta toimimaan palveluviidakossa.

Erityisen haastavassa tilanteessa olevalla asiakkaalla on sosiaalihuoltolain mukaan oikeus myös omatyöntekijään, joka auttaa muodostamaan kokonaiskuvan tarvittavista palveluista. 

Paikka: kohtaamispaikka Happy House, Ursininkatu 11, Turku. Happy Housessa voit seurata tapahtumaa valkokankaalta ja myös kommentoida. Ilmoittaudu Happy Houseen lomakkeella (kahvitrjoilun takia) https://forms.gle/g8Jkddab6nH4XoveA TAI soittamalla 040 184 0436 (arkisin 8–16), Marjaana Luotovirta

Voit seurata tapahtumaa myös Zoomin kautta linkistä: https://us02web.zoom.us/j/82768497874

Tapahtuma näkyy myös VAPI ry:n Facebook-sivulla, jonne jää myös tallenne tapahtumasta.


Lisätiedot: Marjaana Luotovirta, marjaana.luotovirta@kto-vs.fi p. 040 184 0436

Tervetuloa!

Happy House sosiaalisessa mediassa:
Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI ry
Kohtaamispaikka Happy House
Ursininkatu 11, 20100 Turku | Puhelin: 040 7266 003

Tietosuojaseloste
Kirjaudu

Tilaa Vapi ry:n uutiskirjeitä:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram